Over ons pexels photo 1015568

Over Sportplek

Wij zijn Sportplek. Wij helpen sportverenigingen met het verhuren van de sportkantine op ons eigen gratis platform, *zonder kleine lettertjes*. Het doel is niet om zoveel mogelijk winst te maken, maar juist te verbinden én een langdurig verdienmodel te creëren voor sportverenigingen.  Dit is mogelijk door samen te kijken naar de mogelijkheden welke ruimten geschikt zijn voor de verhuur, om deze vervolgens actief te kunnen promoten aan verschillende soorten gebruikers. Hierdoor wordt de sportvereniging ontlast en is zij alleen verantwoordelijk voor een gastheer/vrouw op de momenten dat de sportkantine wordt verhuurt. Op deze manier kan de sportvereniging zich blijven focussen op haar belangrijkste kernactiviteit; namelijk het aanbieden van een veilig én plezierig sportaanbod.

Waarom is Sportplek in het leven geroepen?

Vanuit onze eigen ervaringen in het verenigingsleven, hebben wij geconstateerd dat veel sportkantines overdag leeg staan. Zonde. Want deze sportkantines beschikken over het algemeen over goede wifi, stroomaansluitingen, beamers, tv’s en nog veel meer. Vanuit dit gegeven, kunnen deze ruimten voor veel meer doeleinden gebruikt worden dan alleen het faciliteren van sportactiviteiten. De bestuurskamers kunnen bijvoorbeeld als vergaderruimten gebruikt worden, de sportkantine zelf kan gebruikt worden voor buurtactiviteiten of ZZP’ers/ondernemingen die hier graag willen (flex)werken en netwerken. Kortom, enorm veel verschillende mogelijkheden. 

Over ons DrUHr9pX0AEj hs
Over ons 22550394 2053815824851647 5724006821160898274 o

''Is dit ook een oplossing voor onze sportvereniging?''

Dit kan voor een ieder in de buurt mogelijk gemaakt worden, aangezien sportverenigingen overal zitten. Wel moeten deze natuurlijk voldoen aan ons keurmerk; de 6 garanties van Sportplek. Daarnaast is een iedere sportkantine een beleving op zich. Iedere sportvereniging heeft zijn eigen historie die terug komt in de uitingen binnen én buiten de sportkantines.